Akupunktur Randers - Klinik Pia Maltha

Akupunktur Randers

Jeg er uddannet Master Akupunktør. Jeg akupunkturbehandler alle lidelser, og har speciale i øjensygdommen AMD og generel smertebehandling. Det betyder, at jeg fx kan afhjælpe hælspore og skinnebensbetændelse.

Effektiv smertelindring af akupunktur hos Klinik Pia Maltha i Randers

Har du akutopståede skader, som gør, at du ikke kan fungere i hverdagen, fx en diskusprolaps, frossen skulder, tennisalbue, golfalbue? Måske er du lige pludselig besværet i dit arbejde? Eller har du af lægen fået konstateret kroniske smerter? Måske du døjer med menieres sygdom, tinitus eller nedsat hørelse? Måske har du fået af vide, at ”det skal du lære at leve med”? Eller du har fået tilbudt medicinsk behandling, som dæmper smerterne, men ikke fjerner årsagen til dem?

Uanset hvilke smerter, du måtte døje med, kan du få hurtig hjælp til smertelindring hos Akupunktør, Klinik Pia Maltha i Randers. Akupunktur hjælper således både mod akutte og kroniske smerter.

Akupunktur hos Klinik Pia Maltha kan også bruges til at hjælpe med at gøre et rygestop meget nemmere, til at hjælpe med at få kroppen og sindet i ro ved f.eks stress, angst og tankemylder.

Og så kan man faktisk også få rigtig stor virkning og hjælp når man døjer med allergi, og det er alt lige fra høfeber til fødevareallergier, fra husstøv allergi til allergi overfor dyr.

Mirakel eller Akupunktur – ja, det kan ofte føles som en og samme ting, når du efter et behandlingsforløb ved Klinik Pia Maltha i Randers oplever, at smerterne er mindsket væsentligt eller helt forsvundet. 

Ofte vil du opleve, at allerede efter 1. behandling hos Klinik Pia Maltha i Randers, er smerterne mindsket væsentligt eller helt forsvundet. Kunne det ikke være helt fantastisk? Så kan du jo være fristet til at stoppe med behandlingerne, men her vil du oftest opleve, at smerterne hurtigt kommer igen.

Vores erfaring indenfor den moderne akupunktur er nemlig, at vi skal behandle færdig. For at opnå den optimale langsigtede virkning anbefales 5 behandlinger 5 dage i træk. Min erfaring viser, at med max 2-3 dage imellem behandlingerne kan du stadig opnå den samme fantastiske virkning.

Vores erfaringen viser også, at når du mærker en forandring, kan vi med 85 % chance afhjælpe dine smerter eller behov, hvis du vælger den fulde akupunkturbehandling, dvs. 5 behandlinger tæt på hinanden. 

Hvad kan akupunktur hjælpe imod?

Akupunktur er en flere tusinde år gammel kinesisk behandlingsform, der stadig er den primære behandlingsform i Kina. Ifølge de gamle kinesere skal der være balance i hele universet og i det enkelte individ.

Hvis der ikke er balance, er der ubalance. En ubalance opstår typisk, hvis noget får overvægt. Det kan være arbejdsbelastninger, forkert kost eller miljø.

Akupunkturen arbejder med kroppens egne energier, og energierne skal kunne flyde frit i kroppen.

Som akupunktør kan jeg genoprette balancen ved at placere tynde nåle i kroppens meridianer, som er kroppens energibaner. Derved får jeg energien til at flyde frit igen. Jeg bringer din krop i den rette balance og giver derved din krop energi (brændstof) til at reparere og regenerere sig selv.

Kort sagt får jeg din krop til at virke igen, fremfor kun at bedøve den med smertestillende medicin. Et eks. er, at hvis du har slidgigt og du konsulterer din læge, vil lægen typisk fortælle dig, at det skal du lære at leve med. Det eneste lægen kan tilbyde, er smertestillende medicin. Medicin kan i nogen grad fjerne smerterne, men helbreder jo ikke problemet. En akupunktør vil i stedet prøve at genoprettet kroppen, så den danner mere væske i dine led. Væske i leddene smører leddet og giver næringsstoffer til brusken, så skaderne kan blive genopbygget. Det er et godt eksempel på, hvordan akupunktur kan afhjælpe kroniske smerter.

Oversigt over, hvad jeg som akupunktør i Randers, kan hjælpe dig med

 • Øjensygdommen AMD
 • Hælspore
 • Myggestik
 • Smerter
 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Frossenskulder
 • Arvæv
 • Menieres sygdom
 • Overgangsalder
 • Nedsat hørelse
 • Diskusprolaps
 • Allergi
 • Rygestop
 • Overgangsalder
 • Stress
 • Angst og tankemylder

Du er meget velkommen ved Klinik Pia Maltha, hvor jeg har stor erfaring med behandling med akupunktur mod såvel akutte som kroniske smerter.

Kontakt klinikken her

Pia Maltha
Indehaver

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken pga. sygdom eller funktionsnedsættelse kan behandlingen foregå hjemme hos dig. Kontakt klinikken for denne mulighed.