Fodpleje - Klinik Pia Maltha

Fodbehandling i Randers ved Klinik Pia Maltha

”Det er vores fødder, der bærer os igennem livet”

Netop derfor skal vi passe rigtig meget på vores fødder!

Synes du, det er dejligt at blive forkælet? Har du måske udfordringer i selv at pleje dine fødder ordentligt? Måske døjer du med hård hud, revner eller ligtorne?

Som fodterapeut i Randers, kan jeg hjælpe dig med det hele. Jeg hjælper dig med at passe og pleje dine fødder så du har de bedste forudsætninger for dine fødder.

I forbindelse med fodbehandlingen vurderer jeg dine fødders generelle sundhedstilstand. Behandlingen tager således udgangspunkt i dig og dine fødder.

Udover generelt velvære og følelse af velbehag, kan du have et behov for at få behandlet ligtorne, nedgroede negle, vorter, svamp på fødder eller i negle. Jeg kan afhjælpe alle tilfælde. Derudover guider jeg med hensyn til eksem, problemer med hammertæer, med knyster, platfodhed eller nedsunken forfod, der alle på forskellig vis kan udløse gener eller smerter.

En fodbehandling hos Klinik Pia Maltha i Randers starter altid med et dejlig afslappende og blødgørende fodbad. Derefter negleklipning samt slibning af neglene og oprensning af neglefalsene. Efterfulgt af fjernelse af hård hud samt evt. revner og ligtorne. Fodbehandlingen afsluttes altid med indsmøring og massage af fødder og underben i en lækker og fugtgivende creme fra GEWOHL.

 

Et hav af behandlingsmuligheder tilbydes hos Klinik Pia Maltha i Randers

Jeg tilbyder en række behandlinger, som enten kan stå alene eller i tillæg til en fodbehandling, fx pedicure, behandling for ligtorne eller nedgroede negle, osv.

Ved en pedicure, er det ”kun” er neglene, vi behandler. Dvs. at vi fokuserer på alt omkring tåneglene, såsom negleklipning samt slibning af neglene og oprensning af neglefalsene. Derudover modtager du som altid afsluttende med creme og massage af fødder og underben.

Døjer du med ligtorne, har du også mulighed for at få korte behandlinger, hvor jeg kun behandler for ligtorne. Det er en god ide at benytte sig af, da ligtorne ofte kræver et par behandlinger med kortere interval imellem fodbehandlingerne.

Det samme gælder for nedgroede negle. Hvis du døjer med en eller flere nedgroede negle, kan du få en ”bøjle” på, som løfter neglen op over neglefalsen i stedet for at gro ind i den. Den type ”bøjler” jeg benytter mig af, er faktisk ikke en bøjle, men en lille strip som limes ovenpå neglen og som er uden smerter at have på og meget effektiv. Du kan få en ”bøjle” på enten i forbindelse med en fodbehandling eller på et hvilket andet tidspunkt. Nedgroede negle er meget vigtige at få behandlet så hurtigt som muligt, så du undgår betændelse. Hvis der går betændelse i en nedgroet negl, skal du konsultere en læge med henblik på antibiotika behandling.

 

Hvornår ses vi til fodbehandling hos Klinik Pia Maltha i Randers?

Den officielle anbefaling for altid at holde dine fødder toptunet er en tid hver 6-8 uge. Dvs. at hvis du gerne vil slippe for at klippe negle og pleje dine fødder selv, er det typisk med dette interval, du skal placere din fodbehandlingstider.

Det er samtidig en god ide er at lave en ny aftale, inden du går fra klinikken. Ellers kommer der lynhurtig til at gå alt for lang tid og det kan resultere i smerter fra fx ligtorne, osv.

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken pga. sygdom eller anden funktionsnedsættelse, kan fodbehandlingen udføres hjemme hos dig. Kontakt klinikken for denne mulighed.

Pia Maltha
Indehaver

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken pga. sygdom eller funktionsnedsættelse kan behandlingen foregå hjemme hos dig. Kontakt klinikken for denne mulighed.

Alle behandlingerne er individuelle og specialiseret ud fra dine problem områder og behov. Lagen og håndklæder lånes i klinikken.