Laserterapi - Klinik Pia Maltha
Laserterapi i Randers

Laserterapibehandling

Behandling med LaserTerapi hos Klinik Pia Maltha i Randers

Behandling med laserterapi er en koncentreret energi til naturlig heling. Vi har 37,7 trillioner celler i kroppen. Hver celle er som en motor, og enhver motor skal have brændstof/ energi for at kunne udføre sit arbejde.

Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ned i den enkelte celle, som får tilført masser af fornyet energi og derved sætter gang i alle kroppens naturlige reparations– og regenererings mekanismer.

Laserlyset øger blodgennemstrømningen, helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes i det behandlede område.

LaserTerapi understøtter således kroppens egne funktioner og får dem til at arbejde langt hurtigere.

Netop derfor kan laser kan med stor fordel bruges til akut smertebehandling over hele kroppen. Samtidig fremmer laser helingen af både akutte skader og ved kroniske sygdomme, som f.eks. gigt og psoriasis. Fordi laserterapi fremmer kroppens naturlige regenerering, er den også meget effektiv ved forkølelsessår skinnebenssår, ved fodvorter, ved neglesvamp.

Klinik Pia Maltha tilbyder laserterapi både som selvstændig behandling og som kombination med andre behandlinger.

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken, kan Laserterapibehandlingen udføres hjemme hos dig.

Hvad er Laserterapi?

Laser er en speciel form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret. Laser er et meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet. Laserlyset stimulerer den enkelte celle, akkurat ligesom sollyset giver energi til planter via fotosyntese. En terapeutisk Laser er en klasse 3B laser.          

Jeg har efter nøje udvælgelse valgt en Laser fra PowerMedic Lasers til at hele dine smerter.

Det er helt individuelt hvor ofte, du skal behandles. Det afhænger af problemets karakter, om det er en akut opstået skade eller en langvarig overbelastningsskade.

Typisk er det 2-5 behandlinger over 2-3 uger. Nogle få problemer kræver op til 10 behandlinger.

Effektiv heling med laserterapi hos Klinik Pia Maltha i Randers

Det er bevist, at helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75% ved brug af gentagne laserterapi. Virusangreb og bakterieinfektioner bekæmpes hurtig og effektivt. 

Det er helt individuelt hvor ofte, du skal behandles. Det afhænger af problemets karakter, om det er en akut opstået skade eller en langvarig overbelastningsskade.

Typisk er det 2-5 behandlinger over 2-3 uger. Nogle få problemer kræver op til 10 behandlinger.

Fx er det fundet disse resultater:

  • Forstuvning heler fuldstændig op på 6-8 dage
  • Forkølelsessår forsvinder på 1-3 dage
  • Tennisalbue kureres på 4-5 behandlinger
  • Skinnebenssår heler op på 2-3 uger
  • Musearm kureres på 4-5 behandlinger
  • Gigtsmerter lindres betydeligt

Alle behandlingerne er individuelle og specialiseret ud fra dine problem områder og behov. Lagen og håndklæder lånes i klinikken.

Laser er ikke farligt – laser heler dig hurtigere

Terapeutiske lasere er ikke farlige. Pga. af strålens spredning er der ingen risiko for skader – hverken på øjne eller på væv. Virkningen er udelukkende positiv og stimulerende på kroppens reparations -og regenereringsmekanismer.

En laser har ingen virkning på optimalt fungerende celler. En laser virker kun ved at give energi til de celler, der mangler energi. Virkningen indtræffer således kun, når der er noget galt i kroppen.

Der er ingen bivirkninger ved laserterapi. Der kan i få tilfælde højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.

Laserterapi hjælper på skader

Er der kontraindikationer – dvs. er der nogen eller noget der ikke må bruges laserterapi til?

Cancerpatienter anbefaler vi ikke behandling, før de er erklæret raske. Gravide behandler vi ikke i mave-/underlivsområdet. Men kan sagtens behandles f.eks. for en frossen skulder o.lign.

Tatoveringer, mørke modermærker, mørk hud og meget kraftige mørke hårsække skal man være opmærksom på. Det kan give en smertereaktion, så derfor behandles der uden hudkontakt eller helt udenom disse områder.

Derimod er der ingen problemer i at behandle patienter med Pacemaker, implantater, skruer, metaleplader o.lign. ej heller på epifyseskiverne hos børn i voksealderen.

 

Pia Maltha
Indehaver

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken pga. sygdom eller funktionsnedsættelse kan behandlingen foregå hjemme hos dig. Kontakt klinikken for denne mulighed.