Profil - Klinik Pia Maltha
Massage, fodpleje og akupunktur Randers

Profil

Mit navn er Pia Maltha og jeg er indehaver og behandler i Klinik Pia Maltha.

Jeg startede Massage & Fodpleje Klinikken på Rådhustorvet i Randers i 2011. Nu, godt 10 år, senere skifter jeg klinikkens navn til Klinik Pia Maltha, så navnet også kan afspejle, at jeg også tilbyder behandlinger inden for akupunktur.

Hvorfor startede jeg klinikken?

I 2010 slog mit arbejdsliv en kolbøtte. Det gav mig muligheden for at bytte mit administrative job i en stor privat virksomhed ud. I stedet kunne jeg følge min store drøm om at hjælpe mennesker til at opnå velvære i travle hverdage, smertelindre og dybdebehandle med målet om en smertefri krop.

 

Hvad tilbyder jeg?

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på Dansk Fysiurgisk Massageskole i Århus. En Massage uddannelse, der var guld værd. Uddannelsen lærte mig værdien i at sikre, at kroppen er i balance. En svær disciplin, taget i betragtning af hvor kompleks, og samtidig fantastisk, kroppen er. Uddannelsen til Fysiurgisk Massør overbeviste mig også om, at fysiurgisk massage virkelig virker smertelindrende og udrensende på spændte og ømme muskler.

Jeg er også uddannet Lægeeksamineret Fodbehandler på EuroClinic i Århus. Jeg valgte at blive

Lægeeksamineret Fodbehandler, fordi jeg gennem mit arbejde som Fysiurgisk Massør opdagede, at fødderne ofte bliver glemt, når der tales om velvære og smertelindring. Fødderne er dog vigtige, fordi velbehandlede fødder og udfordringer med fx hård hud, ligtorne, vorter, hælrevner, osv., kan være et stort forstyrrende element i hverdagen. Med min uddannelse som Lægeeksamineret Fodbehandler kan jeg afhjælpe og behandle sådanne fodproblemer. 

I 2018 uddannede jeg mig til Master Akupunktør D.ac. på Akupunktur Universitetet ved John Boel.

Akupunktur er en mange tusinde år gammel behandlingsform, som ved hjælp af meget tynde nåle, der er placeret de rigtige steder på kroppen, kan afhjælpe smerte og kroniske sygdomme i væsentlig grad.

På tværs af mine uddannelser, har jeg opdateret min viden og kompetencer gennem efteruddannelse samt supplerende og vedligeholdende kurser.