Vortebehandling i Randers C | Smertefri behandling af vorter

Vortebehandling i Randers - Fjernelse af vorter

Har du vorter? De opstår af en virus, og kan være meget sejlivede at komme af med. Jo tidligere, du starter med vortebehandling for at fjerne vorterne, jo hurtigere, nemmere og mere effektivt virker behandlingen.

Iflg. Lærebøgerne forsvinder vorter ofte af sig selv, men det tager måneder, og tit mange år, før de forsvinder. Jeg ser tit eksempler på vorter, der er over 10 år gamle.

Men vorter kan være meget generende. De kan gøre meget ondt at gå på, og de kan smitte rigtig meget. Samtidig kan vorter være afgørende at fjerne for at styrke dit generelle velvære.

Du skal ikke vente på, at de forsvinder af sig selv!  – Jeg tilbyder vortebehandlinger, der hjælper naturen hurtigere på vej.

Vortebehandling ved hjælp af lægemidlet VERRUPTOP

Midlet må kun anvendes af læger og Lægeeksaminerede Fodbehandlere.

VERRUPTOP indeholder og virker ved hjælp af ætsende væsker. Behandlingen indebærer, at jeg fjerner/skraber det døde og hårde vortevæv væk, og derefter påfører VERRUPTOP med en lille pipette. Når midlet er trængt ind, gentages påføringen 1-2 gange ved hver behandling.

Du skal selv afspritte dagligt derhjemme for yderlige at udtørre vorten.

Behandlingen gentages efter 7-14 dage. Det vil typisk være nødvendigt med 2-4 behandlinger alt efter, hvor gammel vorten er. Behandlingen er oftest smertefri, men nogen oplever lidt forbigående smerte ved længere forløb.

Vortebehandling med LaserTerapi

Behandlingen med LaserTerapi er fuldstændig smertefri. Behandlingen med laserterapi er en koncentreret energi til naturlig heling. Laserlyset trænger dybt ned i den enkelte celle, som får tilført masser af fornyet energi og derved sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes i det behandlede område.

Behandlingen med LaserTerapi indebærer, at jeg fjerner/skraber det døde og hårde vortevæv væk og derefter gives Laserlys direkte på, og rundt om vorten.

Behandlingen gentages optimalt med 2 x ugentlig og med 5-10 behandlinger, alt efter hvor gammel vorten er.

Alle behandlingerne er individuelle og specialiseret ud fra dine problem områder og behov. Lagen og håndklæder lånes i klinikken.

Pia Maltha
Indehaver

Har du ikke mulighed for at komme på klinikken pga. sygdom eller funktionsnedsættelse kan behandlingen foregå hjemme hos dig. Kontakt klinikken for denne mulighed.